Happyaway in detail

Beste belangstellende,

Wij beheren een site die gericht is op het verhuren van woningen en vakantiehuizen. Wij willen u attenderen op de advertentie mogelijkheden op onze site en hebben zoveel mogelijk gegevens van uw huis overgenomen van reeds bestaande advertenties op andere sites. Uw advertentie bij ons vindt u hier http://www.happyaway.nl/vw-main.htm?objectID=117486. We zijn ons er van bewust dat deze tekst best uitgebreid is. Heeft u weinig tijd of een hekel aan lezen ga dan naar de samenvatting of ga naar onze portal.
Fijn dat u de tijd voor ons neemt! We weten als geen ander dat we maar een keer bij u een eerste indruk kunnen maken. Hieronder proberen we u dan ook zoveel mogelijk te vertellen over happyaway. Hierna in deze tekst tonen we de internetverwijzingen niet de hyperlinks vanwege de leesbaarheid van de tekst. Uiteraard zijn alle opgenomen hyper links betrouwbaar en voor het openen door u te controleren als u hieraan twijfelt.

Ons voorstel, voor wie is happyaway bedoeld?

We hebben onze internet pagina’s zo ontworpen dat deze op mobiele apparaten zeer vriendelijk zijn te gebruiken. De site is met de uiterste zorgvuldigheid gerealiseerd en uitgebreid getest. De eerste 20 belangstellenden kunnen happyaway 2 maanden gratis proberen. De overige belangstellenden kunnen happyaway een maand lang gratis proberen. Kortom waarom zou u niet met ons in zee gaan! Wijverlengen niet automatisch na het verstrijken van de proefperiode sturen we u een mail. Alleen na een positieve beantwoording van deze mail gaat u de jaarverplichting aan. Dit doen we ook na het verstrijken van een jaar, tenzij u nadrukkelijk aangeeft dat u wilt afmelden na een aan ons gestuurde mail. Ons tarief is door onze geringe overheadkosten zeer scherp. Voor 35 Euro per jaar heeft u een mooie advertentie mogelijkheid. Brengt u 2 nieuwe huurders aan dan betaalt u slechts 25 Euro per jaar. Heeft u verbetertips dan horen we dit graag samen met u kunnen we de site verbeteren en zo zorgen voor een betere verhuur.

De voordelen o.a.: onbeperkt aantal foto’s en onbeperke last-minutes

Onze site heeft onbeperkte mogelijkheden waar het de verhuurtermijnen/perioden, waaronder ook last-minutes, van uw huis betreft. De periode kunt u een naam geven zoals bijvoorbeeld aanbieding kerst. Wij zorgen ervoor dat deze verhuur periodes snel gevonden worden. Onze site is in eerste instantie gericht op Frankrijk maar we gaan later uitbreiden! De site is gebaseerd op jarenlange huur en verhuur van woningen in Frankrijk. U kunt uw huis zeer gedetailleerd beschrijven. Hoe u uw huis beschrijft is volledig uw keuze. De huurders zien de lege items, door u niet ingevuld, niet terug op de pagina’s. De Franse plaatsen zijn op andere sites zeer lastig in te vullen vanwege de vele gebruikte leestekens. Dit was ons ook een doorn in het oog. We hebben alle 36000 Franse plaatsen geladen en zoveel mogelijk voorzien van detail gegevens (zoals de gps coőrdinaten). U kunt makkelijk plaatsen selecteren via regio => departement => plaats. Een stad als Nîmes vindt u door Ni in te voeren, wel zo makkelijk. Als verhuurder kunt u onbeperkt foto’s toevoegen. De foto’s kunnen in mapjes worden opgenomen. Huurders kunnen makkelijk door de foto’s swipen/bladeren. Ook kunnen de foto’s makkelijk gerangschikt worden aan de hand van een zogenaamde rank. Zo kunt u makkelijk foto’s invoegen. Het invullen van datums gebeurt door een makkelijke datum pop-up.

Toekomst

Wat kunt u in de toekomst van ons verwachten? De factuur wordt nu in een mail naar de huurders verstuurd. U kunt een factuur na aanmaak, nog wijzigen en daaropvolgend versturen. U kunt er ook voor kiezen om de factuur rechtstreeks te versturen. Uiteraard staan we open voor uw mening. Automatische vertaling van uw teksten wordt toegevoegd. Heeft u reeds een verhuursite en wilt u een nette factuur sturen dan kan dit. U legt uw opties vast en vult de personalia van hoofdhuurders en medehuurders in en de factuur wordt gemaakt. Op de factuur kunt u een “Geboekt via” tekst toevoegen met een hyperlink naar het gehuurde huis.

De site wordt ook omgezet in een meertalige oplossing. De voorbereidingen vindt u op onze portal pagina. Het invoeren van iDeal, paypal staat ook op onze todo-list.

Hoe te starten, makkelijk invullen verhuurkalender

Het verhuren van huizen is mogelijk doordat onze site gevonden wordt door zoekdiensten als google. Hoe gaan we dit realiseren? Dit gaan we doen door te investeren in advertenties en met behulp van sociale media. Hoe meer u helpt ons te “liken” en woningen te delen, hoe beter happyaway gevonden wordt. Wat moet u doen om gebruik te maken van happyaway. Na inloggen (zie onderaan) kunt u de advertentie bekijken en wijzigen. Wilt u starten met verhuren dan hoeft u alleen nog de verhuurkalender toe te voegen of u laat dat aan ons over. Indien uw woning gebaseerd is op een woning reeds door u gepubliceerd kunt u hier ook in de toekomst gebruik van maken. Dit betekent dat wijzigingen op uw andere site automatisch door ons worden doorgevoerd. Het invullen van de verhuurkalender gebeurt op zeer gebruikersvriendelijke wijze, zo kunt u snel voor een aantal weken tegelijk het huurbedrag invullen, dit doet u op deze pagina (u moet wel ingelogd zijn om deze pagina te bereiken). Wilt u het u zo gemakkelijk mogelijk maken dan kunnen we voor 5 Euro per jaar uw kalender bijwerken, u hoeft alleen aan te geven welke kalender leidend is. De periodes met de prijzen moeten hiervoor wel op een internet pagina beschikbaar zijn. Als u ons per mail te kennen geeft dat u met ons in zee wilt gaan dan zorgen wij dat uw huis zo nauwkeurig mogelijk beschreven wordt op onze website. Vermeld in de mail uw objectnummer en wij doen de rest. We geven u bericht wanneer u huis compleet op onze site te zien is.

Uw gegevens

Het kan voorkomen dat we uw huis op meerdere sites hebben aangetroffen en 2 keer hebben toegevoegd. Technisch is lastig vast te stellen of het gaat om 2 vermeldingen van 1 huis. Mocht dit uw huis betreffen kunt u het ons laten weten wij voegen de huizen samen en laten u weten welk van deze huizen leidend is geworden. Voegt u geen verhuurkalender toe en betaalt u ons niet dan zullen we toch proberen de huurder met u in contact te brengen zodra er belangstelling is. Uiteraard verkleinen uw kansen als u geen verhuurkalender aan brengt. Wilt u niet op onze site gevonden te worden dan kunnen we uw woning verwijderen uit de lijst met zoekresultaten. Uiteraard betreuren we dit wel!!

Wat biedt happyaway nog meer?

U kunt uw huis voorzien van gps coordinaten, huurders kunnen huizen voorzien van een bladwijzer en huizen toevoegen aan favorieten. Huizen kunnen onderling worden vergeleken en huurders kunnen zoekprofielen toevoegen. De zoek mogelijkheden zijn erg uitgebreid op elk kenmerk van het huis kan gefilterd worden. Een belangstellende kan zich registreren met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Besluit de belangstellende te huren dan kunnen de persoonlijke gegevens (naw) worden aangevuld. De hoofdhuurder voert de medehuurders in. Uw administratielast wordt dus verkleind. U kunt kenmerken toevoegen of gebruik maken van onze voorgeprogrammeerde kenmerken. De lijst met kenmerken vindt u hier. Mist u kenmerken dan kunt u deze toevoegen door dit per mail kenbaar te maken. U kunt ook kenmerken toevoegen op onze site. Bij een kenmerk kunt u het aantal toevoegen en kunt het kenmerk van een prijs voorzien. De prijs kan per week, per periode, per persoon zijn (combinaties kunnen ook). We onderkennen ook verplichte kenmerken zoals een verplichte schoonmaak. De activiteitenlijst behorend bij u woning kunt u voorzien van afstanden tot de activiteit. Een internetverwijzing met details van de activiteit kunt u toevoegen. De voorgeprogrammeerde lijst met activiteiten vindt u hier. Heeft u toevoegingen, laat het ons nu al weten of voeg deze zelf toe op onze website.

Techniek, gebruikersinterface en schermvoorbeelden

De site functioneert op mobiele browsers, Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. Onze aanbevolen browser voor de desktop computer is Google Chrome. De site is ontworpen voor mobiele browsers en uiterst functioneel van opzet. Zo kan de huurder met een rustige gebruikersinterface met tab naar de volgende rubriek en heeft elke pagina bovenin een uitleg, die de huurder weer kan inklappen na hier kennis van genomen te hebben. De pagina’s zijn makkelijk in te vullen door het gebruik van uitklapbare groepen met invulrubrieken. Zo worden lange pagina’s vermeden (accordeon model genaamd). Een kort fimpje, die dit laat zien vindt u hier.

Samenvatting

Happyaway biedt u een mooie mogelijkheid om uw huis in het zonnetje te zetten. Happyaway heeft een rustige interface speciaal voor mobiele gebruikers. Uiteraard is onze site ook op de desktopcomputer goed te gebruiken. U kunt gratis proberen wat u van onze dienst vindt en wij zorgen dat al uw gegevens goed getoond worden. Dit kunt u aanpassen of mag u ook zelf doen als dit u voorkeur heeft. Onderdaan deze pagina vindt u de inloggegevens.

We hopen dat we u hebben overtuigd en zien u graag als klant. U kunt ons terug vinden op facebook. U kunt ons natuurlijk mailen. We streven er naar om nog dezelfde dag te reageren. Meer details over happyaway vindt u hier .

We hopen dat u overtuigd bent en we verwelkomen u graag als adverteerder!

Het happyaway support team.