Huurders

Happyaway.nl is een nieuwe speler op het gebied van vakantiehuizen verhuur.  De site is ontwikkeld onder leiding van een Nederlandse huiseigenaar van een Frans huis. De jarenlange ervaring van het huren en verhuren van huizen is hierbij ingebracht.

Het moet voor de huurder zeer makkelijk zijn om een huis te boeken waarbij de administratieve last van zowel de huurder als de verhuurder worden beperkt. De site heeft in eerste instantie als aandachtsgebied Frankrijk maar ook andere landen zullen worden toegevoegd. De focus bij het design en de realisatie lag op mobiel. Met een tablet of smart phone moet het mogelijk zijn om een huis te boeken. Het prachtige landschap, de Franse cultuur met  de meest verrukkelijke wijnen moet laagdrempelig voor iedereen beschikbaar komen is de filosofie.

De site heeft momenteel circa 2000 huizen in de database. Niet alle huizen beschikken reeds over een verhuurkalender. Ontbreekt deze en wilt u het huis huren dan kunt u per mail dit doorgeven aan ons waarna wij u in contact brengen met de verhuurder. U stuurt een mail naar info@happyaway.nl.

Voordelen Huurders

Waarom zou u als mogelijke huurder bij happyaway.nl willen reserveren. De site is jong modern waarbij gebruikersgemak hoog in het vaandel staan. Vragen kunnen we snel beantwoorden en we hebben gemakkelijk contact met de verhuurders.

Happyaway.nl speelt een bemiddelende rol waarbij het verhuurders en huurders tot elkaar brengt. Heeft u opmerkingen over verhuurders of tips ter verbetering van de site dan proberen we dit snel te implementeren waarbij we degene die met de tip kwam op de hoogte houden.

De kosten van happyaway.nl zijn voor huurders zo laag mogelijk. Happyaway.nl rekent niet af per boeking maar vraagt een kleine bijdrage van de verhuurder die per jaar met happyaway.nl afrekent.

Happyaway.nl probeert zo transparant mogelijk te zijn waarbij er voor een lage prijs een mooie website kan worden aangeboden.

Huurders

Als huurder kunt u het volgende:

  • u kunt makkelijk registreren slechts een email adres en wachtwoord zijn nodig. Gegarandeerd geen spam en adressen worden niet gedeeld of verspreid! Als u zich registreert kunt u zoekprofielen bewaren. Kunt u uw favoriete huizen opslaan. Ook heeft u inzicht in uw historie, zo ziet u de onlangs bezochte huizen en de huizen die u reeds geboekt heeft via happyaway.nl
  • als u een huis huurt kunt u makkelijk uw gegevens en dat van uw medehuurders invullen. Heeft u iets niet meteen voor handen dan vult u dit later aan. Zowel de huurder als verhuurder hebben hier gemak van.
  • happyaway beschikt over een fijnmazige database met een grote lijst aan karakteristieken per woning. Hier kunt u makkelijk op zoeken. De lange lijst met karakteristieken (zoals barbecue beschikbaar) is makkelijk door zoekbaar.

De site oogt prima op een tablet of iPhone. De site had dit namelijk als uitgangspunt. Dit is anders dan een reeds bestaande website om vormen naar een mobiele variant. Het resultaat is in zo’n geval minder. 

We streven er naar om per kwartaal nieuwe functionaliteit ter beschikking te stellen

Huis eigenaren

We hebben het voor u als eigenaar zo makkelijk mogelijk maakt. We hebben getracht uw waardevolle informatie op te halen van grote sites waarna u alleen nog een verjaarkalender hoeft toe te voegen, waarna u kunt starten met verhuren. Uiteraard geldt dit niet als u een nieuwe speler bent op de verhuurmarkt voor vakantiewoningen. Ondanks dat we wellicht uw gegevens hebben opgehaald u bepaalt of u gaat verhuren via happyaway!

We zijn anders dan andere websites. We bieden onbeperkt aantal foto’s aan tegen een ongekend laag jaar bedrag. Voor slechts 35 Euro per jaar kunt u uw huis aanbieden via happyaway. Of dat alleen nog niet goedkoop genoeg is bieden we ook nog een korting van 5 Euro als u een nieuwe klant aanbrengt. Dit geldt voor maximaal 2 klanten. Maw het is mogelijk om voor 25 Euro per jaar uw huis aan te bieden op happyaway.

We hebben een uitgebreide handleiding samengesteld die u hier kunt vinden.

We hebben een zeer gemakkelijk invulbare verhuurkalender. Met minimale handelingen heeft u uw kalender ingevuld. We hebben getracht om de administratielast tot een minimum te beperken.

We hebben diverse type verhuur dus niet alleen weekverhuur. U kunt tevens werken met weekends (vrijdag middag tot en met maandag ochtend), midweek (maandag middag tot en met vrijdagochtend) en dagverhuur.  Indien u alleen weekverhuur heeft kunt u ook de wisseldag bepalen.

We doen er alles aan om goed vindbaar te worden waarbij u profiteert van de reclame inspanningen.

U heeft veel tekst rubrieken ter beschikking om uw huis aan te prijzen.

De factuur voor de huurder wordt automatisch opgesteld die u rechtstreeks kunt laten versturen per mail of nog kunt wijzigen. Dit is dus afhankelijk van uw eigen voorkeur. U kunt de karakteristieken van een huis prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een lakenpakket. U kunt prijzen per periode, per persoon, per dag of per week. Kortom een zeer flexibele manier van vastleggen van opties met hun prijzen. Een optie kan bijvoorbeeld sauna gebruik zijn. Die u of wel per periode verhuurd of wel per week. De keus is aan u.

Huurders kunnen makkelijk hun personalia in vullen en hoeven niet in 1 keer alles in te vullen. Als er iets ontbreekt kan dit later aangevuld worden.

We streven er naar om betaling via iDeal in te voeren zodat u zeker bent van de huurontvangsten. Dit verlaagt het risico.

Op deze pagina vindt u verdere details.

Hoe wordt u lid

Dit gaat heel eenvoudig u registreert zich waarna u een maand gratis kunt proberen waarna het jaarbedrag verschuldigd is. Betaald u hierna niet het verschuldigde bedrag dan zit u nergens aan vast. In dat geval verwijderen we niet u gegevens maar merken u huis aan als niet gepubliceerd. Dit heeft het voordeel dat u later als nog kunt instappen en niet alle gegevens op nieuw hoeft in te voeren.

We sturen u na de maand per mail een factuur voor het verschuldigde jaarbedrag wat u in 2 weken mag betalen.

Het is niet alleen voor Nederlanders maar ook aantrekkelijk voor bijv. Belgen en bovenwindse eiland verhuurders.

Handleiding huis eigenaar

Elke pagina bevat bovenin een toelichting. Een belangrijke handeling is het bewaren van informatie. Als u rechts boven op bewaar klikt dan worden de gegevens verstuurd naar onze servers en wordt de informatie opgeslagen.

Is er iets niet duidelijk stuur dan een mail naar support@happyaway.nl We helpen u graag verder.Uiteraard passen we in dat geval ook de help teksten aan.

De foto voorkeur is landscape formaat.