Logout Eigenaar

Stel je eigen site samen met onbeperkt aantal foto's

Bewaar Lijst
Toelichting

Naam, geboortedatum, password

 

Adres

Website

Uiteraard heeft u reeds een eigen website via ons maar het is zeker mogelijk om daarnaast ook nog een eigen website te hanteren

Instellingen o.a. valuta, publiceer

Factuurteksten: klik op het + symbool om teksten bij een site toe te voegen. Deze teksten worden gebruikt als u via HappyAway de factuur wilt genereren. Op de factuur wordt deze tekst vermeld. Een voorbeeld van een tekst is Geboekt via Homeaway met daarachter een link naar uw woning. U voegt toe door op de + te klikken. U kunt dan een site kiezen en de tekst invullen. Zodra dit gedaan is klikt u nogmaals op de + toest. De tweede klik op de plus toets zorgt dat de gegevens worden opgeslagen. U kunt een bestaande tekst aan passen door op de naam van de site te klikken. Vindt u dit te ingewikkeld geen nood stuur een mail en we passen het voor u aan.


icon only button
 

Wanneer u 2 maanden voor het ingaan van de verhuurperiode de totale huursom wilt ontvangen dan vult u 2 in. In het volgende veld kiest u voor maand.

Kamers, aantal bedden, open keuken

Algemeen titel van de site

Borg, boekingskosten, talen, land

Zou u het prettig vinden om ook de financien uit te besteden voor slechts 10 Euro per jaar. Wij zorgen voor de huurontvangst en maken de borg over als u aangeeft dat er geen schades zijn.

Verhuurvoorwaarden uploaden in pdf

Let op als u gegevens heeft aangepast moet u deze eerst bewaren (knop rechtsboven).
Bij het uploaden verlaat u namelijk de huidige pagina.